Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
10 entries.
Gea Swarts Boels Gea Swarts Boels from Vriescheloo wrote on 2018-10-02 at 17:13:
Wij hebben echt een hele goede ervaring met deze cursus. Vooral veel geleerd, maar ook veel gelachen. Het is ook leuk om andere vaders en moeders te ontmoeten en ervaringen delen. Wij vonden de avonden voorbij vliegen. Dus dikke aanrader!
Annemarie en Nelleke Annemarie en Nelleke from Scheemda wrote on 2018-09-30 at 07:18:
Een hele fijne cursus die absoluut niet als "pufjescursus" te boek mag staan. Je deelt ervaringen van je zwangerschap tot dan toe en krijgt tips. Een zeer waardevolle aanvulling en dus een dikke aanrader!
Raïef en Isabel Raïef en Isabel from Winschoten wrote on 2018-09-26 at 20:23:
In 2011 hebben wij de cursus Samen Bevallen gevolgd bij Ingeborg. Hier hebben wij veel profijt van gehad. Je gaat samen goed voorbereid de bevalling in. Wij waren door de cursus heel goed op elkaar ingespeeld en konden als een team de weeën door. De cursus was leuk, leerzaam en vooral ook gezellig. Ook de terugkomdag(en) zijn erg leuk. Omdat je in een groep zit kun je ook ervaringen/tips uitwisselen. Kortom een echte aanrader!
René en Melanie René en Melanie from Muntendam wrote on 2018-09-25 at 14:33:
Ook wij hebben de curus samen bevallen gevolgd. Leerzaam, duidelijk en goed verteld maar vooral erg gezellig met veel ruimte voor grapjes waardoor het luchtig blijft en je ook over alles durft te praten. Alles wat je nodig bent om goed voorbereid je bevalling in te gaan komt aan bod. Het heeft mij door alle info en technieken van ademen oefenen vooral gesterkt als mensen weer eens met een horror bevalling aankwamen. Omdat de cursus ons, letterlijk en figuurlijk zo goed is bevallen hebben we bij onze 2e zwangerschap ook besloten nogmaals de verkorte variant te volgen om even weer op te frissen. Door de hechte groep die snel ontstaat zelfs vrienden aan de cursus overgehouden waar ik erg dankbaar voor ben. Alle lof voor Ingeborg die de cursus geeft want door haar hebben wij de 2 cursussen als zeer plezierig ervaren.
Roy en Claudia Roy en Claudia from Winschoten wrote on 2018-09-25 at 09:22:
Wat een leuke, leerzame en vooral gezellige cursus was dit. Het fijne van deze cursus was dat het niet alleen voor de vrouw is bedoeld maar echt voor z'n twee. Ingeborg is heel erg benaderbaar en heeft goede, gerichte adviezen gegeven voor tijdens de bevalling. Je leest natuurlijk al heel veel over het onderwerp, maar het wordt op deze manier wat meer tastbaar. De vier avonden waren zo voorbij...
Kirsten en Jimmy Kirsten en Jimmy from Heiligerlee wrote on 2018-09-23 at 16:05:
Een ”pufcursus” is dat echt nodig... tegenwoordig kun je ookal veel lezen op internet. Zou het niet gewoon een herhaling worden van wat we al wisten... Om die rede gekozen voor de mini cursus, dan was het in ieder geval maar 4 avonden. Maar wat gingen de avonden snel voorbij! De laatste avond was dan ook juist erg jammer dat het al weer voorbij was. We hadden een hele hechte, gezellige groep, mede door de input en werkwijze van Ingeborg, waardoor de sfeer erg luchtig en informeer was. Alle onderwerpen werden behandeld en alle vragen konden worden gesteld. We hebben als groep nog steeds contact, zowel de moeders als de vaders en dat maakt het extra leuk, maar ook fijn, want je zit allemaal in een soortgelijk schuitje. Zoek je een informatieve, informele cursus en een cursusleidster die duidelijk, recht door zee, open en zeer behulpzaam is, dan is deze cursus echt aan te raden. Ow ja en dit alles samen met wekelijks heerlijke chocolaatjes en drinken.
Anne-Willem en Marcella Anne-Willem en Marcella from Westerlee wrote on 2018-09-23 at 06:12:
Samen bevallen. Een hele prettige cursus waarbij je in korte tijd alles komt te weten wat je wilt en “moet” weten om de bevalling met vertrouwen in te gaan. Ingeborg stelt je snel op je gemak en weet snel verbinding in de groep te creëeren. Wij hebben onze bevalling, die zeker niet doorsnee was, als prachtig ervaren. Dit mede doordat we het door de cursus echt samen konden doen. Heel fijn dat deze cursus zich niet alleen op de zwangere vrouw richt!
Jan-Willem en Antsje van Bommel Jan-Willem en Antsje van Bommel from Winschoten wrote on 2018-09-22 at 19:15:
Spannend! ...Na een traject van 6 jaar hebben we in juli een klein wondertje op de wereld mogen zetten! Wat een reis. . En wat ben je dan blij dat er een gids is die je kan informeren, helpen en een beetje de weg kan wijzen! Onze gids was Ingeborg tijdens de cursus samen bevallen. De reis deelden we met nog 4 andere stellen waarmee we gelijk een klik hadden. 4 avonden vol informatie. . Praktische tips, maar ook ruimte voor je eigen vragen en inbreng! Je wordt als stel betrokken bij de "les". Het is een fijne afwisseling van luisteren en doen. Maar het is ook vooral gezellig en heerlijk gewoon. . geen rare, vage termen maar gewoon zoals het is! Wij hebben wekelijks contact met elkaar en steunen elkaar waar we kunnen. Dat is heel fijn! Ook nu iedereen is bevallen hebben we contact. Ik raad iedereen aan deze cursus te gaan doen!! Ook voor aanstaande vaders een aanrader! Wij hebben enorm veel geleerd en kijken met een grote glimlach terug! Ingeborg bedankt! !
Richard en Linda Richard en Linda from Winschoten wrote on 2018-09-22 at 15:24:
Dankzij de cursus zijn we flink voorbereid de bevalling ingegaan. Het was een zeer informatieve en leuke cursus. De cursus werd ruim afgewisseld met praktijk en theorie gedeeltes. In de tijd die we hadden kwam precies de praktische informatie aan de orde, maar was er ook zeer zeker ruimte voor een geintje. Dit maakte het luchtig en niet te zwaar en beladen. Alle complimenten aan de cursusleidster, Ingeborg, die zeer bekwaam en daadkrachtig les gaf. Al na de eerste avond was de groep van totaal 5 stellen al heel hecht. Inmiddels zijn onze wondertjes geboren en kijken we met plezier terug op dit avontuur.
Chantal en Martijn Chantal en Martijn from Vlagtwedde wrote on 2018-09-22 at 11:32:
Hele leuke en hechte groep en nu 5 vrienden er bij en 5 super mooie baby's rijker op de wereld, zeker een aanrader. Heel leerzaam en gezellig. Echt een leuke goede ervaring💖.