Goed Bevallen

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
22 berichten.
M & M M & M schreef op 2023-09-24 om 13:44
Een geweldige cursus waar niks te gek is! Ingeborg weet ontzettend veel en brengt dit op een interactieve, enthousiaste en informatieve manier. De tijd vloog voorbij! Van deze cursus volgen, krijg je absoluut geen spijt. Zonde om het niet te doen!
Jessica Jessica schreef op 2023-06-23 om 08:35
Dankzij Ingeborg hebben mijn partner en ik echt geleerd om samen in rust te kunnen bevallen. Zelfs wanneer het niet verliep volgens het boekje hadden we nog zoveel rust in ons, dat het echt onze droombevalling is geworden en we er heel positief op terug kijken. Dank je wel ♥️
Ruben en Daphne Ruben en Daphne uit Appingedam schreef op 2023-06-22 om 09:10
Waar ik gelijk al enthousiast was om de cursus te doen was mijn vriend nog niet zo ver, de nuchtere hij die hij is dacht dat het allemaal maar te zweverig zou zijn. Nou het tegendeel was na de eerste avond gelijk bewezen, bij ingeborg in de groep met de rest die er bij waren kwamen we gelijk in een warm bad. In de auto terug naar huis zei hij: nou dit veel heel erg mee, heb zelfs veel geleerd deze avond. Ontzettend goede informatie waar we veel aan hebben gehad, en het vertrouwde gevoel om jezelf te kunnen zijn. Absoluut een aanrader!
Mark en Wijdi Mark en Wijdi uit Midwolda schreef op 2023-01-23 om 11:41
Wij hebben de cursus Samen Bevallen mini twee keer gedaan! De laatste keer startten we in September '22. Er zit 3,5 jaar tussen onze jongens, dus we wilden graag onze kennis opfrissen. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. We hadden een ontzettend leuke en gezellige groep. Wederom werden we goed voorbereid op de bevalling en hebben we het echt weer samen gedaan. Ingeborg weet ieder stel goed voor te bereiden, met een leuke dosis humor erbij. Wij raden iedereen deze cursus aan! Ingeborg, heel erg bedankt voor al je kennis, maar ook voor de gezelligheid! Liefs, Mark en Wijdi
Tom en Charlotte Tom en Charlotte uit Wedde schreef op 2023-01-22 om 17:38
Samen hebben we deze cursus gevolgd. Het waren gezellige en leerzame avonden. Je krijgt als stel handvatten voor de bevalling die maken dat je echt als team de bevalling in kunt gaan. Ik, als vrouwzijnde, heb ook de bevalling als samen ervaren. Mijn man wist precies aan te sluiten en te ondersteunen op de momenten dat dit nodig was. Hierdoor een mooie en bijzondere ervaring rijker. Bedankt Ingeborg voor alle leuke en leerzame avonden. Zeker een aanrader voor iedereen. Een cursus die bijdraagt aan een mooie bevalling samen.
Thomas en Cindy Thomas en Cindy uit Vriescheloo schreef op 2023-01-12 om 10:24
Het is echt een aanrader om deze cursus te volgen!! Vooral het onwetende en de spanningen wat je te wachten staat wordt goed behandeld in een gezellige/positieve sfeer. Ingeborg geeft veel informatie en laat geen onderwerp onbesproken. Je voelt je op je gemak, de groep was ook hartstikke leuk en vooral niet te druk. Het was iedere keer weer een gezellig uitje waar wij met veel plezier heen zijn gegaan!
Harry en Tessa Harry en Tessa uit Meeden schreef op 2023-01-11 om 11:14
Met lichte tegenzin ging mijn man op mijn verzoek mee naar de cursus, met de verwachting 4 zweverige avonden tegemoet te gaan. Echter bleek daar niets van waar! Ingeborg heeft een prettige en interactieve manier van lesgeven en geen vraag was Ingeborg te gek, de kennis heeft ze allemaal in huis! De cursus was een goede voorbereiding op de bevalling, niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn man. De cursus zouden wij zeker aanraden!
Peter en Mireille Peter en Mireille schreef op 2023-01-11 om 09:14
Wat een leuke en leerzame cursus is dit! Niet alleen voor de zwangere, maar ook voor de partner. Erg fijn om dit samen te doen en je zo allebei voor te bereiden op wat komen gaat. Alles komt aan bod: van zwangerschap tot bevalling tot kraamtijd. Ingeborg is echt een hele fijne en goede begeleider. Ze noemt het beestje bij de naam en zegt waar het op staat zonder er omheen te draaien. Wel zo duidelijk 😀. Geen vraag is te gek. Deze cursus is zeker een aanrader!
Syl en Naomi Syl en Naomi schreef op 2022-09-01 om 11:02
Samen/goed bevallen is de naam van deze cursus en dat is precies hoe het er in de praktijk uit ziet als je samen met je partner deze cursus hebt gevolgd. Wanneer je samen kiest voor een baby, dan beval je niet alleen. Je hebt je partner hierbij nodig en dat leer je in deze cursus. Na het goed afsluiten van deze cursus waren wij voor ons gevoel klaar voor de bevalling; zelfverzekerd en vol vertrouwen. Ook de man heeft tijdens de bevalling niet het gevoel gehad dat hij niks kon betekenen. Samen hebben wij onze prachtige dochter op de wereld gezet. De "lessen" waren voor ons een uitje; we hadden een super leuke en gezellige groep en hier sloot Ingeborg perfect bij aan! Nogmaals, bij deze, lieve Ingeborg bedankt voor jouw expertise en gezelligheid!! Liefs, Syl, Naomi en Sammy-Mae
Johan & Nikki Johan & Nikki uit Wildervank schreef op 2022-08-31 om 10:19
Wij hebben in het voorjaar van 2022 de cursus ‘Samen bevallen mini’ gevolgd bij Ingeborg. We hebben met een gezellige groep de vier bijeenkomsten gevolgd en veel geleerd. We gingen goed voorbereid en vol vertrouwen de bevalling in en met resultaat, een hele fijne bevalling gehad! We raden ieder stel aan deze cursus samen te doen en dan met name bij Ingeborg, een vrolijk en lieve vrouw met veel kennis!
Julian & Jeanine Grave Julian & Jeanine Grave uit Oude Pekela schreef op 2022-03-21 om 21:10
In 2019/2020 hebben we een samen bevallen cursus gevolgd bij Ingeborg. Man des huizes wist niet wat hij er moest doen, maar na een uurtje 'les' was hij helemaal om! We hebben een super leuke tijd gehad met onze cursus! En natuurlijk heel veel geleerd. Elke dag hebben na 2 jaar, nog steeds contact met onze mede cursisten, altijd heel gezellig! Een samen bevallen cursus volgen bij Ingeborg is dus echt een aanrader!
Melanie en Erwin Melanie en Erwin uit Scheemda schreef op 2022-03-21 om 18:10
Wij wilden graag samen een zwangerschapscursus volgen en kwamen toen bij de cursus 'Samen bevallen' terecht. Vanwege het coronavirus was de eerste bijeenkomst online, dit was even wenen, maar Ingeborg had alles goed georganiseerd. De drie bijeenkomsten daarna waren wel fysiek en dit vond iedereen toch prettiger. De bijeenkomsten zijn informatief en de sfeer is heel informeel en prettig. Een hele fijne cursus waarbij verscheidene onderwerpen aan bod komen. Niks is te gek en er worden ervaringen uitgewisseld tussen de verschillende stellen, daarom ook heel leuk dat de partners ervaringen kunnen uitwisselen! De ademhalingsoefeningen waren maar een klein onderdeel van de cursus, maar wel ontzettend handig! Deze hebben wij dan ook goed toegepast tijdens de bevalling en dit heeft zeker geholpen. Al met al is deze cursus echt een aanrader voor als je samen met je partner voorbereid wil zijn op de bevalling! Complimenten voor Ingeborg die de cursus heel enthousiast geeft!
Gea Swarts Boels Gea Swarts Boels uit Vriescheloo schreef op 2018-10-02 om 17:13
Wij hebben echt een hele goede ervaring met deze cursus. Vooral veel geleerd, maar ook veel gelachen. Het is ook leuk om andere vaders en moeders te ontmoeten en ervaringen delen. Wij vonden de avonden voorbij vliegen. Dus dikke aanrader!
Annemarie en Nelleke Annemarie en Nelleke uit Scheemda schreef op 2018-09-30 om 07:18
Een hele fijne cursus die absoluut niet als "pufjescursus" te boek mag staan. Je deelt ervaringen van je zwangerschap tot dan toe en krijgt tips. Een zeer waardevolle aanvulling en dus een dikke aanrader!
Raïef en Isabel Raïef en Isabel uit Winschoten schreef op 2018-09-26 om 20:23
In 2011 hebben wij de cursus Samen Bevallen gevolgd bij Ingeborg. Hier hebben wij veel profijt van gehad. Je gaat samen goed voorbereid de bevalling in. Wij waren door de cursus heel goed op elkaar ingespeeld en konden als een team de weeën door. De cursus was leuk, leerzaam en vooral ook gezellig. Ook de terugkomdag(en) zijn erg leuk. Omdat je in een groep zit kun je ook ervaringen/tips uitwisselen. Kortom een echte aanrader!
René en Melanie René en Melanie uit Muntendam schreef op 2018-09-25 om 14:33
Ook wij hebben de curus samen bevallen gevolgd. Leerzaam, duidelijk en goed verteld maar vooral erg gezellig met veel ruimte voor grapjes waardoor het luchtig blijft en je ook over alles durft te praten. Alles wat je nodig bent om goed voorbereid je bevalling in te gaan komt aan bod. Het heeft mij door alle info en technieken van ademen oefenen vooral gesterkt als mensen weer eens met een horror bevalling aankwamen. Omdat de cursus ons, letterlijk en figuurlijk zo goed is bevallen hebben we bij onze 2e zwangerschap ook besloten nogmaals de verkorte variant te volgen om even weer op te frissen. Door de hechte groep die snel ontstaat zelfs vrienden aan de cursus overgehouden waar ik erg dankbaar voor ben. Alle lof voor Ingeborg die de cursus geeft want door haar hebben wij de 2 cursussen als zeer plezierig ervaren.
Roy en Claudia Roy en Claudia uit Winschoten schreef op 2018-09-25 om 09:22
Wat een leuke, leerzame en vooral gezellige cursus was dit. Het fijne van deze cursus was dat het niet alleen voor de vrouw is bedoeld maar echt voor z'n twee. Ingeborg is heel erg benaderbaar en heeft goede, gerichte adviezen gegeven voor tijdens de bevalling. Je leest natuurlijk al heel veel over het onderwerp, maar het wordt op deze manier wat meer tastbaar. De vier avonden waren zo voorbij...
Kirsten en Jimmy Kirsten en Jimmy uit Heiligerlee schreef op 2018-09-23 om 16:05
Een ”pufcursus” is dat echt nodig... tegenwoordig kun je ookal veel lezen op internet. Zou het niet gewoon een herhaling worden van wat we al wisten... Om die rede gekozen voor de mini cursus, dan was het in ieder geval maar 4 avonden. Maar wat gingen de avonden snel voorbij! De laatste avond was dan ook juist erg jammer dat het al weer voorbij was. We hadden een hele hechte, gezellige groep, mede door de input en werkwijze van Ingeborg, waardoor de sfeer erg luchtig en informeer was. Alle onderwerpen werden behandeld en alle vragen konden worden gesteld. We hebben als groep nog steeds contact, zowel de moeders als de vaders en dat maakt het extra leuk, maar ook fijn, want je zit allemaal in een soortgelijk schuitje. Zoek je een informatieve, informele cursus en een cursusleidster die duidelijk, recht door zee, open en zeer behulpzaam is, dan is deze cursus echt aan te raden. Ow ja en dit alles samen met wekelijks heerlijke chocolaatjes en drinken.
Anne-Willem en Marcella Anne-Willem en Marcella uit Westerlee schreef op 2018-09-23 om 06:12
Samen bevallen. Een hele prettige cursus waarbij je in korte tijd alles komt te weten wat je wilt en “moet” weten om de bevalling met vertrouwen in te gaan. Ingeborg stelt je snel op je gemak en weet snel verbinding in de groep te creëeren. Wij hebben onze bevalling, die zeker niet doorsnee was, als prachtig ervaren. Dit mede doordat we het door de cursus echt samen konden doen. Heel fijn dat deze cursus zich niet alleen op de zwangere vrouw richt!
Jan-Willem en Antsje van Bommel Jan-Willem en Antsje van Bommel uit Winschoten schreef op 2018-09-22 om 19:15
Spannend! ...Na een traject van 6 jaar hebben we in juli een klein wondertje op de wereld mogen zetten! Wat een reis. . En wat ben je dan blij dat er een gids is die je kan informeren, helpen en een beetje de weg kan wijzen! Onze gids was Ingeborg tijdens de cursus samen bevallen. De reis deelden we met nog 4 andere stellen waarmee we gelijk een klik hadden. 4 avonden vol informatie. . Praktische tips, maar ook ruimte voor je eigen vragen en inbreng! Je wordt als stel betrokken bij de "les". Het is een fijne afwisseling van luisteren en doen. Maar het is ook vooral gezellig en heerlijk gewoon. . geen rare, vage termen maar gewoon zoals het is! Wij hebben wekelijks contact met elkaar en steunen elkaar waar we kunnen. Dat is heel fijn! Ook nu iedereen is bevallen hebben we contact. Ik raad iedereen aan deze cursus te gaan doen!! Ook voor aanstaande vaders een aanrader! Wij hebben enorm veel geleerd en kijken met een grote glimlach terug! Ingeborg bedankt! !